Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ AVON


Ακολουθώντας το όραμά της να είναι "Η Εταιρία για τις Γυναίκες", η Avon κατανοεί και ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες για καλλυντικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση και προσωπική ολοκλήρωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Όραμα της Avon, τα 126 χρόνια ύπαρξης της εταιρίας, είναι να παρέχει στη γυναίκα την ευκαιρία κέρδους, στηρίζοντας την ευζωία και την ευτυχία της.
Η ιδιαιτερότητα της AVON έγκειται στην έννοια της άμεσης πώλησης, δηλαδή στον πρωτοποριακό τρόπο διάθεσης των προϊόντων της στο χώρο της κάθε γυναίκας τη στιγμή που εκείνη τα χρειάζεται. Σήμερα πάνω από 6.5 εκατομμύρια γυναίκες σε περισσότερες από 100 χώρες συνθέτουν το "δίκτυο Αντιπροσώπων AVON", οι οποίες μέσα από συνεχή εκπαίδευση διαθέτουν τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα, ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Οι Αντιπρόσωποί μας αποτελούν την ψυχή της Εταιρίας, διατηρώντας τη στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την προσωπική σχέση που δημιουργούν με τους πελάτες τους.
Οι αρχές που οδηγούν την Avon
Να Παρέχει στους ανθρώπους την ευκαιρία κέρδους για την ευημερία και την ευτυχία τους.
Να Εξυπηρετεί οικογένειες σε ολόκληρο τον κόσμο με προϊόντα ύψιστης ποιότητας, που καλύπτονται με την εγγύηση ικανοποίησης της Avon.
Να Προσφέρει ένα επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες το οποίο να ξεχωρίζει για την χρησιμότητα και την ευγένεια.
Να Αναγνωρίζει πλήρως τους εργαζόμενους και τις Αντιπροσώπους, στη συμβολή των οποίων στηρίζεται.
Να Μοιράζεται με άλλους ανθρώπους τους καρπούς της ανάπτυξης και της επιτυχίας.
Να Εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της εταιρικής ταυτότητας με το να συμβάλλει στην ευημερία της κοινωνίας και του περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί.
Να Διατηρεί και να περιβάλλει με στοργή το φιλικό πνεύμα της Avon.
DavidH. McConnell, Ιδρυτής Avon
Επομένως δεν είναι τυχαίο η AVON βρίσκεται στην 64η θέση στη λίστα με τις 100 Καλύτερες Μάρκες Παγκοσμίως για το 2010 και είναι η μοναδική εταιρία στη λίστα από τον χώρο της απευθείας πώλησης. Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε από την Interbarnd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο του brand management.
Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, όταν αναλογιστούμε ότι η AVON είναι μία Εταιρία 126 ετών και εξακολουθεί να είναι επιτυχημένη σε ένα διαρκώς πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποδεικνύοντας ότι το μοντέλο της κατευθυνόμενης πώλησης παραμένει σύγχρονο, δυναμικά ελκυστικό και τελικά αποτελεί το σημαντικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.
 ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ AVON!
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ
 ΤΗΛΕΦ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974620324
 ΠΡΟΦΙΛ FACEBOOK:    Aggeliki Avon A' και Aggeliki Avon B'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου