Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ!

ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΧΙΑ
Μια ενυδατική κρέμα σε καθημερινή βάση σου είναι απαραίτητη. 

Για τέλεια νύχια, διατήρησε τα λίγο τετράγωνα ή οβάλ
και όχι μυτερά, γιατί σπάνε πιο εύκολα. 


Να τα λιμάρεις ελαφρά και να μην πειράζεις τις πλαϊνές πλευρές, γιατί έτσι αυτά εξασθενούν.

Τα πολύ κοντά νύχια είναι πιο ωραία με μπεζ γυαλιστερά βερνίκια.

Αν έχεις μακριά δάχτυλα, τα κοκκινόμαυρα χρώματα
θα σου πηγαίνουν τέλεια.


Αν θέλεις το μανικιούρ να διαρκεί περισσότερο, κάνε τα εξής:

Αρχικά κάνε με το βερνίκι σου μια λεπτή οριζόντια γραμμή μόνο στις άκρες των νυχιών σου. Σου υπενθυμίζουμε ότι οι άκρες είναι συνήθως πιο ευάλωτες, με αποτέλεσμα να σπάνε και να ξεφλουδίζουν. Στη συνέχεια πέρασε μια στρώση σκληρυντικού στις άκρες, που θα τις δυναμώσει και θα τις προστατεύσει.
Περίμενε να στεγνώσει το σκληρυντικό και έπειτα πέρασε δύο στρώσεις από το βερνίκι σε όλη την επιφάνεια των νυχιών σου, όπως κάνεις συνήθως.

Το υπέροχο «αντιξεφλουδιστικό» μανικιούρ σου ολοκληρώθηκε και είναι άψογο.


***

Είναι πολύ σημαντικό πριν βάψετε τα νύχια σας να ενυδατώνετε τα χέρια σας με την Κρέμα Χεριών με Γλυκερίνη ή με την Κρέμα Χεριών και Νυχιών!
Έτσι τα νύχια σας είναι έτοιμα να “δεχθούν” το υπέροχο χρώμα των βερνικιών Nailwear! Ta βερνίκια Νailwear περιέχουν το αποκλειστική τεχνολογία IntuitiveTM η οποία “διαβάζει” τα νύχια σας και προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.




Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και αποκτήστε τέλεια νύχια:

Λιμάρετε τα νύχια σας και βουτήξτε τα δάχτυλά σας σε χλιαρό νερό για 10 λεπτά. Έτσι οι παρανυχίδες μαλακώνουν και θα μπορέσετε με ευκολία να τις απομακρύνετε.
Στη συνέχεια και πριν απλώσετε το αγαπημένο σας βερνίκι, περάστε μία στρώση από τη Βάση Νυχιών για λείο τελείωμα, η οποία αποτελεί την τέλεια βάση για το βερνίκι.
Τέλος, απλώστε το βερνίκι ξεκινώντας από το κέντρο του νυχιού και στη συνέχεια στο πλάι για να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.



Συνηθίζω να φοράω σκουρόχρωμα βερνίκια, αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα νύχια μου κιτρινίζουν.

Η συνεχής χρήση σκούρων αποχρώσεων, μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία λεκέδων πάνω στα νύχια, προσδίδοντας τους μία κιτρινωπή χροιά. Για να προστατέψετε τα νύχια σας και να προλάβετε τη δημιουργία λεκέδων, πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε μια προστατευτική βάση νυχιών πριν περάσετε το βερνίκι. Για να εξασφαλίσετε τη διατήρηση του χρώματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πρέπει να περνάτε πάντα πάνω από το βερνίκι και μια επικαλυπτική στρώση, που βοηθά στην αποτροπή του ξεφλουδίσματος.



Αναρωτιέσαι ποιο βερνίκι σου ταιριάζει καλύτερα;
Ο πειραματισμός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ανακαλύψεις τα δικά σου αγαπημένα βερνίκια. Οι παρακάτω συμβουλές όμως θα σε βοηθήσουν να κάνεις την πιο σωστή επιλογή.

Τα απαλά και διακριτικά χρώματα ροζ, μπεζ και κρεμ απο­τελούν καλή επιλογή όταν δεν έχεις πολύ χρόνο για μανικιούρ, διότι το ξεφλούδισμα δε φαίνεται τόσο πο­λύ όσο στα άλλα χρώματα.
Τα κοραλλί, πορτοκαλί και πορφυρά δεί­χνουν εκπληκτικά σε μαυρισμένα, ματ ή σκούρα δέρματα. Ωστόσο, πρέπει να τα αποφύγεις εάν έχεις δάχτυλα λεκιασμένα από νικοτίνη, αφού θα τονίσουν περισσό­τερο το πρόβλημα.
Το κόκκινο είναι ένα υπέροχο έντονο χρώμα για όλα τα δέρματα και μήκη νυ­χιών. Γενικά, όσο πιο μακρύ είναι το νύ­χι, τόσο πιο λαμπερό πρέπει να είναι το κόκκινο. Ωστόσο, το κόκκινο δείχνει κα­λό μόνο σε περιποιημένα χέρια. Δεν υπάρ­χει τίποτα χειρότερο από τα κόκκινα, φα­γωμένα νύχια!
Τα εκκεντρικά έντονα χρώματα όπως μαύρο, μπλε, κίτρινο, νεον πορτοκαλί κλπ ταιριάζουν καλύτερα σε νέες κοπέλες με μοντέρνο ύφος και στυλ. Απαραίτητη προϋπόθεση τα κοντά νύχια.
Τα καφέ και τα μπορντό ταιριάζουν καλύτερα σε νεανικά, λεπτά χέρια. Μπο­ρεί να τονίσουν τις χοντρές αρθρώσεις, τις φλέβες ή τις γραμμές.
Για τις πολυάσχολες γυναίκες που η διαδικασία συντήρησης του μανικιούρ είναι δύσκολη ας προτιμήσουν ένα λαμπερό διάφανο βερνίκι που χρειάζεται ελάχιστη φροντίδα αλλά δίνει μια πολύ περιποιημένη εμφάνιση στα νύχια
Τέλος χρησιμοποίησε τα δείγματα νυχιών με το χρωματολόγιο της κάθε εταιρείας βάζοντας το νύχι πάνω στο δικό σου. Θα πάρεις μια καλή ένδειξη εάν το χρώμα δένει με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου