Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΛΛΙΩΝ
Έχω ακούσει ότι δεν κάνει να χρησιμοποιώ συνέχεια το ίδιο σαμπουάν γιατί τα μαλλιά το συνηθίζουν. Είναι αλήθεια;

Όχι δεν είναι! Όταν βρείτε ένα σαμπουάν και μαλακτικό που ταιριάζουν στα μαλλιά σας, κρατήστε τα! Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να αλλάξετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι γιατί άλλαξε ο τύπος των μαλλιών σας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο πέρασμα του χρόνου ή στη χρήση χημικών προϊόντων (π.χ. βαφών, περμανάντ κ.τ.λ.) Η σειρά προϊόντων Advance Techniques αποτελείται από ειδικά προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτά που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.

__

Όταν τα μαλλιά σας είναι σε τέλεια κατάσταση το χρώμα είναι πιο ομοιόμορφο και διαρκεί περισσότερο. Το νέο χρώμα της Avon παρέχει προηγμένη φροντίδα για λαμπερό χρώμα με το σύστημα 3 βημάτων που περιποιείται τα μαλλιά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.



Το Σύστημα Βαφής 3-Βημάτων έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες για να προστατεύει, τελειοποιεί και να περιποιείται τα μαλλιά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή. Αυτό εξασφαλίζει πλούσιο, λαμπρό και υγιές χρώμα με αποτελέσματα που διαρκούν για όλους τους τόνους βαφών.



ΠΕΡΙΠΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ



Προετοιμάζει και προστατεύει επιδιορθώνοντας τα κατεστραμμένα μαλλιά! Απορροφά ομοιόμορφα το χρώμα και προστατεύει κατά τη διάρκεια της βαφής.



ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙ



Κρέμα Βαφής που δεν στάζει χαρίζοντας όμορφο, λαμπερό υγιές χρώμα που διαρκεί – και επιτυγχάνει 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών



ΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΗ



Φροντίζει τα μαλλιά με βούτυρο από τον Αφρικανικό καρπό shea και την Τεχνολογία Δέσμευσης Χρώματος της Avon αποκαθιστώντας την υγιή τους εμφάνιση.


Αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας, με βαφές από την avon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου