Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

Δέσμευση στην Επιστήμη… Σεβασμός στην προστασία των ζώων

Η ασφάλεια των καταναλωτών είναι πρωταρχικός στόχος της Avon. Έχουμε δεσμευθεί να παρέχουμε μόνο ασφαλή προϊόντα, χρησιμοποιώντας μόνο ασφαλή συστατικά και ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς που εφαρμόζονται σε κάθε χώρα που πωλούνται προϊόντα Avon. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης , είναι ιδιαίτερα σημαντική και η προστασία των ζώων.
Η Avon, ως πρωτοπόρος, ήταν η πρώτη μεγάλη εταιρία Καλλυντικών παγκοσμίως που αποφάσισε να σταματήσει τις δοκιμές σε ζώα, όταν πριν από 20 περίπου χρόνια, στις 2 Ιουνίου του 1989, ανακοίνωσε τη μόνιμη διακοπή δοκιμών των προϊόντων της στα ζώα, συμπεριλαμβανομένων και των δοκιμών που πραγματοποιούνται εκτός των εργαστηρίων της.
Με εξαίρεση τις περιπτώσεις που απαιτείται από τον νόμο, η Avon δεν διεξάγει δοκιμές σε ζώα για κανένα από τα προϊόντα της ή τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιει . Επιπλεόν δεν απαιτεί από τους προμηθευτές πρώτων υλών ή παραγόμενων για την Avon προϊόντων, να διεξάγουν δοκιμές σε ζώα για λογαριασμό της. Στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο απαιτείται από τα Υπουργεία Υγείας ή τις Αρχές Υγείας, η Avon αρχικά θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πειστούν οι σχετικές Αρχές να δεχτούν δεδομένα χωρίς δοκιμές σε ζώα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου